Brioșe cu tort de morcovi cu glazură de scorțișoară
Brioșele cu tort de morcovi cu glazură de scorțișoară sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 187 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, extractul de vanillan, uleiul vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Brioșe Cu Tort De Morcovi Cu Glazură De Scorțișoară, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort Bundt de morcovi fără gluten cu Craisine și glazură de scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor 2 tigăi de briose sau folosiți căptușeli de hârtie.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, 2 lingurițe de scorțișoară, 1/4 linguriță de nucșoară, ienibahar și sare.
Se amestecă zahărul brun, zahărul alb și nuca de cocos. Într-un castron separat, combinați ouăle, uleiul, 1/2 cană de zară, morcovii, ananasul și vanilia. Faceți o fântână în mijlocul amestecului de făină și adăugați amestecul de ou/zară.
Se amestecă până când aluatul este umezit. Umpleți cupele de briose 3/4 pline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când vârfurile revin când sunt ușor bătute. Se lasă să se răcească.
Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, 1 linguriță de scorțișoară și 2 până la 3 linguri de zară.
Se amestecă până se omogenizează, apoi se dă la frigider până se îngroașă.
Stropiți peste brioșele răcite.