Rețeta brioșe cu nuci de ghimbir cu dovleac se pot face în aproximativ 40 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 258 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 734 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Brioșe Cu Nuci De Dovleac, Briose Cu Nuci De Dovleac Cu Cartofi Dulci , și Plăcintă Cu Dovleac Brioșe Cu Nuci De Banane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
împreună ingrediente uscate: într—un castron de dimensiuni medii, amestecați împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și condimentele-ghimbir măcinat, scorțișoară, ienibahar, nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți ouăle, zahărul, adăugați dovleacul, untul, apa: într-un castron mare, bateți ouăle și amestecați zahărul brun, asigurându-vă că rupeți orice bucăți de zahăr. Se amestecă dovleacul pur și simplu, untul topit și 1/4 cană de apă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ingrediente uscate la umede, adăugați ghimbir, nuci: amestecați ingredientele uscate, o treime la un moment dat, până când sunt încorporate. Nu amestecați prea mult. Îndoiți ghimbirul confiat și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Puneți în formă de brioșă și coaceți: amestecați lingura într-o formă de brioșă pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți timp de 25 de minute la 350 de grade F. Verificați dacă este coaptă cu o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe. Dacă iese curat, s-a terminat. Se răcește pe un raft.