Brioșele cu afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 172 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe Cu Miez De Afine, Brioșe Cu Miez De Afine, și Brioșe Cu Miez De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți sau aliniați tigaia cu brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, zaharurile albe și maro, sarea și praful de copt. Se amestecă uleiul, ouăle și laptele până se amestecă bine și rămân foarte puține bucăți. Îndoiți ușor afinele, având grijă să nu le zdrobiți. Umpleți cutii de brioșă 2/3 pline, sau puțin mai mult pentru un vârf de brioșă mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Afine
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Bol
3
Pentru toppingul de firimituri, amestecați făina, untul înmuiat, scorțișoara și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați o cantitate mică deasupra fiecărei brioșe.
5
Coaceți brioșele în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute sau până când o frigăruie de lemn străpunsă în centru iese curată și uscată.