Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel

Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel
Streusel Topped Briose afine ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul de masă dimineața. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 242 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de ou, făină de aur, măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel, Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel, și Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 10 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de zahăr, 7 1/2 lingurițe de făină și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul este sfărâmicios; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mediu, amestecați 1 1/4 căni de făină, restul de 1/2 cană de zahăr, făina de porumb, praful de copt, sarea și coaja de lămâie; faceți bine în centrul amestecului. Într-un castron mic, bateți oul, laptele și uleiul; se adaugă în amestecul de făină de porumb, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Aruncați ușor afinele cu 1 lingură de făină și 1 lingură de zahăr; pliați în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose; se presară cu amestec rezervat de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6
Coaceți 20 de minute sau până când vârfurile revin când sunt atinse ușor în centru. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se servește cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista