Brânză Simplă, Clasică La Grătar

Dacă 17 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brânza simplă, clasică la grătar ar putea fi un excelent fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 41 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, monterey jack, cheddar ascuțit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Brânză Kefalotyri Simplă La Grătar, Brânză Clasică La Grătar + Cremă De Supă De Roșii, și Supă de portocale de roșii prăjite la foc cu brânză clasică la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați toate cele 3 brânzeturi și busuiocul. "Răzuirea brânzeturilor mai tari face ca bucățile să aibă aceeași dimensiune, astfel încât să se topească uniform. Și adăugând o brânză cremoasă, cum ar fi fromage blanc sau cremă de brânză, distribuie brânza rasă uniform peste pâine", spune Conley. Toate acestea fac o umplutură foarte cremoasă.
Top 2 felii de pâine cu amestec de brânză, smushing-l uniform pe pâine. "Pâinea veche funcționează foarte bine pentru brânza la grătar", spune Conley. "Este puțin mai uscat, așa că se rumeneste mai bine."Formați sandvișuri cu restul de 2 felii. Este o cantitate generoasă de umplutură, dar este în regulă. Cu toate acestea, dacă folosiți o pâine mai pufoasă și mai ușoară, ea vă sfătuiește să folosiți puțin mai puțin, astfel încât pâinea să nu fie copleșită.
Ungeți exteriorul fiecărui sandviș-" până la margini, astfel încât fiecare parte să fie prăjită", spune Smith. Cowgirls ca Straus Family Creamery butter din apropiere Tomales Bay, dar orice unt este bine.
Încălziți o tigaie mare din fontă bine condimentată sau o tigaie mare și grea antiaderentă la foc mediu timp de un minut. Fundul greu este important: conduce căldura uniform, astfel încât sandvișurile dvs. nu vor arde.
Așezați 2 sandvișuri în tigaie și gătiți până se rumenesc dedesubt, 5 până la 7 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte. "Cea mai frecventă greșeală în prepararea brânzei la grătar este gătitul prea fierbinte", spune Conley. "Scăzut și lent este cheia."Probabil că brânza se va scurge, dar este în regulă; oferă sandvișurilor o franjură crocantă frumoasă.