Brânza pimiento pe secară marmorată necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. Acest condiment are 159 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pâine de secară marmorată, ceapă, brânză cremă cu 3 grăsimi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Secară Daneză, Pimiento Mac și brânză, și Fierbinte Tex Mex Pimiento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți 1/4 cană de brânză pimiento peste 16 felii de pâine. Se acoperă cu felii de pâine rămase. Refrigerați brânza pimiento rămasă într-un recipient etanș până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pimento
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
3
Notă: creșteți căldura în brânza pimiento adăugând până la 1 (4 uncii) cutie de ardei jalapeo murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pimento
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier