Rețeta de brânză de vaci Enchiladas (vegetariană) este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 189 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos enchilada, arpagic, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Brânză De Vaci (Pâine Vegetariană), Brioșe cu roșii uscate la soare și brânză de vaci (vegetariene), și Rulouri De Cabană La Țară (Vegetariene) pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.