Brânză de sfeclă și capră "Ravioli

Brânză de sfeclă și capră
Rețeta brânză de sfeclă și capră "Ravioli ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 244 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, arpagic, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Miere Brânză De Capră Sfeclă "Ravioli", Ravioli De Sfeclă Umplute Cu Ricotta, Brânză De Capră Și Mentă, și Ravioli de sfeclă cu nuci de pin "brânză de capră" sos de rozmarin-smântână, oțet Balsamic îmbătrânit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți sfecla cu apă și aduceți la fierbere. Fierbeți sfecla la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge și se lasă să se răcească. Curățați sfecla și feliați-le transversal de 1/4 inch grosime; veți avea nevoie de 64 de felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră cu arpagicul tocat și condimentați cu sare și piper. Aranjați 32 de runde de sfeclă pe o suprafață de lucru. Puneți o linguriță de brânză de capră în centrul fiecărei runde și acoperiți cu restul de 32 de runde; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați ravioli de sfeclă pe farfurii sau pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Într-un castron mic, combinați zahărul, oțetul și sosul de soia și amestecați pentru a dizolva zahărul. Puneți pansamentul peste ravioli și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
RavioliRavioli
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se ornează cu arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista