Brânză de rozmarin cu conserve de smochine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de rozmarin cu conserve de smochine. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți garnitură: crenguțe de Rozmarin, Rozmarin, brânză de capră din bușteni și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză De Rozmarin Cu Conserve De Smochine, Crush de cireșe de rozmarin cu Tequila, conserve de cireșe, rozmarin și tei, și Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Puneți amestecul de brânză într-o matriță ușor unsă cu 1 1/2 cană căptușită cu folie de plastic. Acoperiți și răciți 2 ore.
Inversați amestecul de brânză răcită pe un vas de servit; aruncați folia de plastic. Lingura de smochine conservă peste brânză.
Serviți cu biscuiți, felii de pâine franceză prăjită sau chipsuri de covrigi.