Brânză Cotija Cu Ierburi

Brânză Cotija Cu Ierburi
Brânza Cotija cu ierburi este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 5 porții cu 119 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, pene de tei, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie de porumb de vară și brânză Cotija, Dovlecei cu Lime și brânză Cotija, și Succotash cu Avocado, roșii și brânză Cotija pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună brânză Cotija mărunțită, coriandru, arpagic, pudră de chili și coajă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
Praf De ChiliPraf De Chili
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArpagicArpagic
2
Ungeți porumbul cu unt topit; se presară cu brânză Cotija cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
UntUnt
PorumbPorumb
3
Se servește cu pene proaspete de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista