Brânză Ceapă Usturoi Pâine

Brânză Ceapă Usturoi Pâine
Pâinea cu usturoi cu ceapă de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 265 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână baghete, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine cu usturoi cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Supă de ceapă cu pâine cu brânză de usturoi herby, și Pâine cu ceapă și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Feliați baghetele franceze în diagonală în felii de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Într-o tigaie medie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați ceapa și usturoiul în tigaie. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Într-un bol de amestecare, combinați brânza mozzarella, parmezanul și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Pe o foaie de prăjituri, aranjați feliile de pâine franceză într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Întindeți amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
CeapăCeapă
8
Întindeți amestecul de brânză și maioneză peste amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine. Se fierbe aproximativ 5 minute, până când brânza este bubuită și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
CeapăCeapă
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista