Brânză Ceapă Usturoi Pâine
Pâinea cu usturoi cu ceapă de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 265 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână baghete, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine cu usturoi cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Supă de ceapă cu pâine cu brânză de usturoi herby, și Pâine cu ceapă și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați baghetele franceze în diagonală în felii de 3/4 inch.
Într-o tigaie medie la foc mediu, topiți untul.
Combinați ceapa și usturoiul în tigaie. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un bol de amestecare, combinați brânza mozzarella, parmezanul și maioneza.
Pe o foaie de prăjituri, aranjați feliile de pâine franceză într-un singur strat.
Întindeți amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine.
Întindeți amestecul de brânză și maioneză peste amestecul de ceapă și usturoi pe feliile de pâine. Se fierbe aproximativ 5 minute, până când brânza este bubuită și ușor rumenită.