Boyd ' s Pinto fasole

Boyd ' s Pinto fasole
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea Pinto a lui Boyd ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, oase de gât de porc, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Cel mai bun darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Fasole Pinto, și Fasole Pinto Salsa.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea pinto într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau, aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Odată ce fierbe, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
3
Aduceți oasele gâtului la fiert cu 4 căni de apă într-o cratiță mare. Reduceți căldura la mediu-mare; fierbeți 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă fasolea scursă în apa care fierbe cu oasele gâtului; adăugați apă suplimentară pentru a acoperi doar fasolea. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 1 oră. Asigurați-vă că nivelul apei continuă să acopere fasolea pe măsură ce gătesc; folosiți mai multă apă după cum este necesar. După 1 oră, amestecați scurtarea; continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista