Bouchees Aux Fruits De Mer

Bouchees Aux Fruits De Mer
Bouchees aux Fruits De Mer este un pescatarian felul principal. O porție conține 675 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, cozi de raci, garnitură: pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ fructe uscate ladoo sau fructe uscate laddu, cum se fac fructe uscate ladoo, Bouch De Mistreț, și fructe uscate milkshake, cum se face fructe uscate milkshake.

Instrucțiuni

1
Coaceți cojile de patiserie conform instrucțiunilor pachetului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați crenguțe proaspete de pătrunjel, crenguțe proaspete de cimbru și frunze de dafin pe un pătrat de brânză de 6 inci; legați cu sfoară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați creveți, scoici și languste și sotati 4 minute sau până când ați terminat. Se amestecă 1/2 cană de vin și 2 linguri de făină și se gătește, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
CrevețiCreveți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Topiți 1 lingură de unt într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă șalotă și ciuperci și se sotează până se înmoaie. Se amestecă restul de 1 cană de vin și pungă de ierburi. Aduceți la fierbere. Se amestecă sucul de scoică și se gătește până când lichidul se reduce la 1 1/2 căni (aproximativ 15 până la 20 de minute). Aruncați punga cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Topiți restul de 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu și adăugați 1/3 cană de făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Se amestecă treptat în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se amestecă gălbenușul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
8
Se adaugă la amestecul de ciuperci; gatiti la foc mic, amestecand continuu, 5 pana la 6 minute. Se amestecă sare și piper. Lingurați uniform în coji de patiserie și acoperiți cu sos de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
CiuperciCiuperci
Fructe De MareFructe De Mare
SosSos
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista