Bouch De Mistreț
Bouch de mistreț este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $9.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 481 calorii, 50g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gambe de mistreț, crenguță de rozmarin, nap și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Învelit, Mistreț Pappardelle, și Picior prăjit de mistreț.
Instrucțiuni
Scoateți gambele din braiselichid. Aruncați oasele și grăsimea și rezervați aproximativ 12 oz de carne, păstrând restul pentru o altă rețetă. Tulpina braiselichid și reserve.In o cratiță, sotati pancetta la foc mare.
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie.
Adăugați lichidul de fierbere și reduceți până când acoperă spatele unei linguri. Se amestecă smântâna grea și mazărea verde. Se toacă carnea între degete, se adaugă în cratiță și se rezervă.
Rulați aluatul foietaj într-un dreptunghi de aproximativ 3 grosime.
Tăiați 8 discuri folosind un tăietor de 3 1/2.
Se transferă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și se dă la frigider timp de 30 de minute.
Tăiați centrele a 4 discuri folosind un tăietor de 2 3/4. Acum ar trebui să aveți 4 discuri mici, 4 discuri mari și 4 inele.
Amestecați gălbenușul de ou și laptele și periați discurile și inelele cu această spălare de ouă.
Așezați inelele deasupra discurilor mari, apăsând ușor pentru a adera. Înțepați centrele acestor buchete și coaceți împreună cu discurile mici (capacele) într-un cuptor de 350 F timp de 20 de minute.
Transferați într-un suport de răcire și îndepărtați excesul de aluat din interiorul buchetelor.Reîncălziți amestecul de carne și amestecați untul. Umpleți buchetele și serviți imediat.