Bomboane De Porumb Cookie-Uri

Cookie-urile de porumb cu bomboane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 114 porții cu 8 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 890 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați culoarea alimentelor cu gel portocaliu, ciocolată semidulce, amestec de biscuiți cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Bomboane De Porumb Cookie-Uri, Bomboane De Porumb Cookie-Uri, și Bomboane De Porumb Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de pâine de 8x4 inci cu hârtie cerată, extinzând hârtia pe părțile laterale ale tigaiei. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale.
Pe suprafața de lucru, așezați 3/4 cană de aluat. Frământați cantitatea dorită de culoare alimentară în aluat până când culoarea este uniformă. Apăsați aluatul uniform în partea de jos a tigaiei.
Împărțiți aluatul rămas în jumătate. Pe suprafața de lucru, frământați ciocolata într-o jumătate de aluat rămas până când culoarea este uniformă. Apăsați peste aluatul portocaliu în tigaie, apăsând ușor până la marginea tigaiei. Apăsați ușor aluatul simplu rămas în tigaie deasupra aluatului de ciocolată. Dați la frigider 1 1/2 până la 2 ore sau până când este ferm.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Scoateți aluatul din tigaie.
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați fiecare felie în 5 pene. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați pene la o distanță de 1 inch.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când cookie-urile sunt setate și marginile sunt maro auriu foarte deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie. Se răcește complet. A se păstra într-un recipient bine acoperit.