Bisque de fenicul usturoi

Bisque de fenicul usturoi
Garlic Fennel Bisque este o rețetă fără gluten, lacto ovo-vegetariană, primară și întreagă cu 30 de rețete cu 14 porții. O porție conține 113 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, nuci de pin, căței de usturoi și piper. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bisque de midii și fenicul, Bisque de măr și fenicul și Supă cremoasă de fenicul și morcovi prăjite cu ulei de fenicul usturoi negru.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, aduceți la fiert apa, smântâna și usturoiul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când usturoiul este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Colorant Alimentar în Gel Verde, Albastru, Roșu, Galben și NegruColorant Alimentar în Gel Verde, Albastru, Roșu, Galben și Negru
1-3/4 Cani De Zahăr Granulat Baker's Corner, împărțit1-3/4 Cani De Zahăr Granulat Baker's Corner, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați fenicul și frunze de fenicul; acoperiți și fierbeți 15 minute mai mult sau până când feniculul este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
3
Se răcește ușor. Într-un blender, procesați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți totul în tigaie. Asezonați cu sare și piper; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
8 Uncii Tăiței Subțiri De Ou, Gătiți și Scurși8 Uncii Tăiței Subțiri De Ou, Gătiți și Scurși
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
4
Presărați fiecare porție cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Cecchi Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
Cecchi Chianti Classico
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții14
Scor De Sănătate10
Revista