Biscuiții cu brânză cremă pufoasă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 292 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, unt, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Pufoși Cu Brânză De Spanac Fără Gluten, Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), și Clătite Pufoase Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați drojdia și apa caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Între timp, amestecați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați crema de brânză și untul rece în amestec de făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
4
Combinați amestecul de drojdie și Zara și adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 6 până la 8 ori (aproximativ 30 de secunde până la 1 minut), stropind cu până la 1/4 cană de făină suplimentară, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
5
Rulați aluatul la grosimea de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch, rerolling resturi o dată. Aranjați biscuiții pe 2 foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Coaceți la 400 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc.