Biscuiți pecorino
Biscuiții pecorino ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 73 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, cayenne, pecorino romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Sparanghel cu piper negru-Pecorino Zabaglione , rulouri de lasagna cu legume cu pecorino marinara piperat și biscuiți cu naut cu mai multe semințe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați brânza, sarea, piperul și cayenne într-un castron mediu și amestecați pentru a se combina.
Adăugați untul. Folosind un mixer manual, bateți amestecul de brânză și untul până se combină.
Adăugați făina câte 1/4 de cană o dată, amestecând doar până când se încorporează și amestecul se menține împreună.
Puneți bile de aluat de mărimea unei lingure pe 1 sau 2 foi de copt tapetate cu hârtie de copt, lovind ușor aluatul cu vârful degetelor.
Coaceți până abia începe să se rumenească la margini, aproximativ 15 minute.
Lasam sa se raceasca pe tava pentru copt cateva minute.
Transferați pe o farfurie de servire.