Biscuiți Decorați Cu Brânză Cremă De Halloween

O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 36. Dacă 13 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., decorate Halloween crema de brânză Roll-Out Cookie-uri ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de cremă de brânză, zahăr de șlefuit portocaliu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți cu zahăr cu scorțișoară cu glazură de brânză cremă, Pb cookie-uri sandwich cu înghețată de Halloween, și Fursecuri Decupate Cu Ghimbir Decorate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fursecuri: într-un castron mare, amestecați untul topit și crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia și amestecați pentru a combina.
Adăugați făina, praful de copt și sarea și amestecați până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în două, acoperiți în folie de plastic și răciți timp de 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în pozițiile de mijloc și preîncălziți la 350 de F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o bilă de aluat până la grosimea de 1/8 inch.
Tăiați formele de dovleac folosind tăietorul de prăjituri și folosiți o spatulă pentru a le transfera pe foile de copt pregătite. Repetați cu aluatul rămas. Dacă doriți să utilizați chipsurile de ciocolată, apăsați în blaturi de cookie-uri decupate pentru a face forme sau ziceri de halloween.
Coaceți prăjiturile până devin aurii la margini, 9-12 minute.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Așezați zahărul de șlefuit într-un castron mic de mică adâncime. Într-un castron mediu, amestecați zahărul și apa cofetarilor până când aveți o glazură netedă, ușor de întins. Folosiți un cuțit pentru a întinde un cookie cu glazură, apoi înmuiați cookie-ul în zahăr șlefuit pentru a acoperi.
Transferați înapoi la grătar și repetați cu cookie-urile rămase.
Lăsați să stea 20 de minute sau până când glazura s-a întărit înainte de transport.