Scones dovleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Pentru 83 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 486 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, Kahl De Dovleac Cu Lapte Rece De Dovleac + Scones De Dovleac De Arțar, și Biscuiți de dovleac condimentat cu cremă de dovleac cu scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare de amestecare, combinați făina, zahărul, coacereasifon, praf de copt, sare, ghimbir și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Cu mâinile curate, introduceți untul în amestecul uscatpână când este bine încorporat și are consistențade pesmet fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Fin
Unt
4
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați zeama, piureul de dovleac și extractul de vanilie în fântână. Folosind încă mâinile, combinați ingredientele până latot amestecul uscat este umed, dar nu frământați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Conserve De Dovleac
Lapte Bătut
5
Întoarceți amestecul pe o suprafață făinoasă și adunați aluatul împreună. Bateți ușor aluatul pentru a face un disc de aproximativ1 1/2 inci grosime. folosind un tăietor de biscuiți de 3 sau 3 1/2 inci, decupați cât mai multe biscuiți și așezați-le pe o foaie de copt antiaderentă. Adunați ușor aluatul rămas pentru a decupamai multe biscuiți—pur și simplu nu frământați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
6
Coaceți biscuiții timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt ușoraruncat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați biscuiții să se răcească ușor pe foaia de copt(aproximativ 20 de minute) înainte de a le glazura.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Așezați untul, zahărul brun, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță la foc mediu și bateți ușor până când amestecul este neted. La fel cum amestecul ajunge la fierbere ușoară,adăugați smântâna grea și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cremă Grea
Suc De Lămâie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Whiskwell timp de 2 minute, sau până când glazura este îngroșată șinetedă; apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Pentru a glazura o scone, țineți-o de jos, înmuiați partea superioară înglazură caldă de caramel și așezați-o înapoi pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Retipărit cu permisiunea de la Alice ' s Tea Cup: rețete delicioase pentru Scones, prăjituri, sandvișuri și multe altele de la cel mai capricios loc de ceai din New York de Haley Fox și Lauren Fox, (c) noiembrie 2010 William Morrow o amprentă a lui Harper