Biscuiți Cu Stafide De Nuc
Nuc stafide Scones necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 157 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Biscuiți Cu Stafide, Biscuiți Cu Stafide, și Biscuiți Cu Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și coaja de lămâie.
Cu un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiate în unt până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Se amestecă toate, cu excepția a 2 linguri de nuci și stafide.
Se amestecă în zară cu furculiță.
Aduna aluatul într-o minge si se framanta timp de aproximativ 2 minute pe bord ușor presarata cu faina.
Rola sau pat afară 3/4 inch grosime. Cu un cuțit de bucătar tăiat în triunghiuri de 3 inci.
Așezați, distanțat la 1 inch, pe o foaie de copt unsă.
Ungeți blaturile cu restul de 1 lingură de zară; presărați cu zahărul rămas și nucile.
Coaceți în centrul cuptorului de 425 grade F (220 grade C) aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc frumos.
Serviți cald cu unt sau gem.