Biscuiți cu scorțișoară
Biscuiții cu rulouri cu scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 14 porții și costă 34 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Vă este oferită de Taste of Home. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 28% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Rețete similare includ biscuiți cu măr și scorțișoară , fulgi de ovăz cu rulouri cu scorțișoară și biscuiți cu dovleac Acorn, salvie și Gruyère .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Combinați laptele bătut, uleiul și vanilia; încorporați ingredientele uscate doar până se umezește (aluatul va fi lipicios).
Răsturnați pe o suprafață bine înfăinată; frământați de 8-10 ori.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 38 cm x 23 cm.
Întindeți untul până la 1,2 cm de margini.
Combinați zahărul, scorțișoara, cardamomul și nucile pecan, dacă doriți; presărați untul.
Rulați în stilul unui rulou de gelatină, începând cu partea lungă; ciupiți îmbinarea pentru a sigila.
Tăiați în felii de 3,8 cm.
Așezați la o distanță de 2,5 cm unul de celălalt pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți la 200°C timp de 20-25 de minute, până se rumenește ușor.
Între timp, într-un bol mic, combinați zahărul pudră, vanilia și suficient lapte pentru a obține o consistență cremoasă.
Stropiți peste biscuiți calzi.