Biscuiți cu scorțișoară și zahăr
Ai nevoie de un desert fără lactate? Biscuiții cu scorțișoară și zahăr ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 95 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați zahăr, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ biscuiți cu scorțișoară, biscuiți cu scorțișoară și biscuiți cu zahăr brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400°. Într-un castron mare, smântână de smântână și 1-1/2 căni de zahăr până devine ușor și pufos. Bateți ouăle. Intr-un alt bol, batem faina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu si sarea; se bate treptat în amestecul de cremă.
Într-un castron mic, amestecați scorțișoara și zahărul rămas. Modelați aluatul în 1 inch. mingi; se rulează în scorțișoară-zahăr.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți 8-10 minute sau până când se rumenesc. Se răcește cu 2 minute înainte de a fi scos pe rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-uri în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.