Biscuiți Cu Lapte Bătut

Biscuiți Cu Lapte Bătut
Biscuiții cu lapte de unt necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 464 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Bateți făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Faceți o fântână în centrul amestecului de unt și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă 3/4 cană de zară;se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, bateți împreună într-un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Îndoiți dreptunghiul în treimi. Întoarceți aluatul o jumătate de tură, adunați firimiturile și aplatizați-le înapoi într-un dreptunghi. Repetați încă de două ori, plierea și presarea aluatului în total de trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă la aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați 12 biscuiți folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
11
Transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită. Apăsați o liniuță în partea de sus a fiecărui biscuit cu degetul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Ungeți blaturile biscuiților cu 2 linguri de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
BiscuițiBiscuiți
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista