Biscuiți Cu Lapte Bătut
Biscuiții cu lapte de unt necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 464 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mare.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere, aproximativ 5 minute.
Faceți o fântână în centrul amestecului de unt și făină.
Se toarnă 3/4 cană de zară;se amestecă până se combină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, bateți împreună într-un dreptunghi.
Îndoiți dreptunghiul în treimi. Întoarceți aluatul o jumătate de tură, adunați firimiturile și aplatizați-le înapoi într-un dreptunghi. Repetați încă de două ori, plierea și presarea aluatului în total de trei ori.
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă la aproximativ 1/2 inch grosime.
Tăiați 12 biscuiți folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/2 inch.
Transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită. Apăsați o liniuță în partea de sus a fiecărui biscuit cu degetul mare.
Ungeți blaturile biscuiților cu 2 linguri de zară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.