Biscuiți Cerești

Biscuiți Cerești
Scones cerești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție conține 440 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, lichior cu aromă de alune, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți de dimineață de Crăciun {aka fasole de vanilie, nucșoară și biscuiți parfumați cu rozmarin}, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Cum se fac biscuiți într-un cuptor cu prăjitor de pâine și A Pentru fructe de pădure și biscuiți cu cremă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 3/4 căni de făină, chipsuri de ciocolată, praf de copt și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un alt bol cu un mixer la viteză medie-mare, bateți 1/2 cană unt cu 1/2 cană zahăr până la pufos; bate în ou. Se amestecă laptele de unt și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(din Cutie)(din Cutie)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Răzuiește amestecul de unt în ingrediente uscate; se amestecă doar până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Presărați 1 linguriță de zahăr peste fundul unei tigaie cu unt de 9 inci. Răzuiți aluatul în centrul tăvii; presărați încă 1 până la 2 lingurițe de zahăr pe aluat. Bateți ușor într-o rundă de 8 inci. Cu un cuțit cu făină, tăiați aluatul în tigaie pentru a face 8 triunghiuri egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când biscuiții se rumenesc și începeți să trageți din părțile laterale, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Glisați o spatulă largă sub biscuiți, apoi alunecați pe un suport; lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Tăiați pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista