Biscuiți și sos de cârnați vegetarieni
Biscuiții și sosul de cârnați vegetarieni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Biscuiți Cu Cartofi Dulci Și Sos Vegetarian, și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos.
Instrucțiuni
Pregătiți biscuiții conform instrucțiunilor pachetului.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Zdrobiți cârnații în bucăți de 1/2 inch; reveniți la tigaie.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 1% lapte cu conținut scăzut de grăsimi, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de lapte, sarea și piperul negru proaspăt măcinat în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 3 minute sau până se îngroașă. Împărțiți biscuiții în jumătate.
Așezați 2 jumătăți de biscuiți pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de sos.