Biriyani
Biriyani ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 517 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.81 pe portie. Dacă aveți garam masala, sare și piper, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Hydrabadi Dum Biriyani, Fructe De Mare Biriyani, și Pui Biriyani.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se amestecă iaurtul și oțetul.
Așezați ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Se amestecă usturoiul, pasta de ghimbir, ardeii verzi chile și roșiile. Gatiti si amestecati pana cand rosiile sunt fragede. Se condimentează cu garam masala, mentă, sare și piper și se amestecă în coriandru.
Așezați puiul în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și continuați să gătiți 45 de minute, amestecând ocazional, până când sucurile de pui se limpezesc.
Aduceți apa și orezul la fiert într-o oală mare.
Se amestecă frunza de dafin, cardamomul verde, cardamomul negru și scorțișoara. Condimentează cu sare după gust. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute.
Într-o oală separată, alternați amestecul de orez și pui în straturi, topping cu orez.
Se presară cu colorantul alimentar și se amestecă pentru a servi.