Bile De Tort De Bază
Nevoie de o desert fără lactate? Bilele de tort de bază ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 48 și costă 8 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Bile De Popcorn De Bază, Bile De Fasole Cu Tort De Porumb, Alias Bile Fiesta, și Tort De Bază 1-2-3-4.
Instrucțiuni
Coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind o tigaie de tort de 9 pe 13 inci.
Lăsați să se răcească complet.
Odată ce tortul este răcit, Organizați-vă și lăsați deoparte mult timp (cel puțin o oră) pentru a se sfărâma, a se rostogoli și a înmuia 4 duzini de bile de tort.
Zdrobiți tortul răcit într-un bol mare de amestecare. Textura tortului îl face să se sfărâme ușor. Doar tăiați un tort copt de 9 pe 13 inci în 4 secțiuni egale.
Scoateți o secțiune din tigaie, rupeți-o în jumătate și frecați cele două bucăți împreună peste un castron mare, asigurându-vă că sfărâmați orice bucăți mari care cad. De asemenea, puteți folosi o furculiță pentru a rupe orice bucăți mai mari de tort. Repetați cu fiecare secțiune până când întregul tort se sfărâmă într-o textură fină. Dacă aveți bucăți mari amestecate, bilele de tort se pot dovedi cocoloase și accidentate. Nu ar trebui să vedeți bucăți mari de tort.
Adăugați trei sferturi din recipientul de glazură. (Nu veți avea nevoie de glazura rămasă.)
Se amestecă în tortul mărunțit, folosind spatele unei linguri mari de metal, până se combină bine. Dacă utilizați întregul recipient, bilele de tort vor fi prea umede.
Amestecul trebuie să fie suficient de umed pentru a se rostogoli în bile de 1 1/2 inch și să păstreze încă o formă rotundă. După ce rulați bilele de tort cu mâna, așezați–le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de ceară.
Se acoperă cu folie de plastic și se răcește câteva ore la frigider sau se pune la congelator pentru aproximativ 15 minute. Vrei ca bilele să fie ferme, dar nu înghețate.
Dacă faceți un proiect care necesită bile de tort neacoperite, opriți-vă aici și continuați să decorați bilele de tort, urmând instrucțiunile proiectului.
Așezați stratul de bomboane într-un vas de plastic adânc, sigur pentru cuptorul cu microunde. Aceste boluri facilitează acoperirea completă a bilelor de tort cu acoperire cu bomboane în timp ce țineți vasul fără a vă arde degetele. (De obicei lucrez cu aproximativ 16 uncii de acoperire la un moment dat.)
Topiți stratul de bomboane, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Cuptor cu microunde la putere medie timp de 30 de secunde la un moment dat, amestecând cu o lingură între ele. De asemenea, puteți utiliza un cazan dublu. Oricum ar fi, asigurați-vă că nu supraîncălziți acoperirea.
Acum ești gata să te îmbraci. Scoateți câteva bile de tort odată din frigider sau congelator pentru a lucra. Dacă sunt în congelator, transferați restul bilelor în frigider în acest moment, astfel încât să rămână ferme, dar să nu înghețe.
Așezați câte o bilă pe rând în vasul de acoperire cu bomboane. Puneți o acoperire suplimentară peste orice zone neacoperite ale bilei de tort pentru a vă asigura că este complet acoperită cu acoperire cu bomboane. Apoi ridicați mingea de tort cu lingura. Evitați să-l amestecați în acoperire, deoarece firimiturile de tort pot cădea în acoperire.
Ținând lingura peste vas, atingeți mânerul lingurii de mai multe ori pe marginea vasului până când excesul de acoperire cade și înapoi în vas. Această tehnică creează, de asemenea, o suprafață netedă pe exteriorul mingii de tort.
Transferați bila de tort acoperită pe o altă foaie de copt acoperită cu hârtie de ceară pentru a se usca.
Lăsați mingea de tort acoperită să alunece chiar de pe lingură. Unele acoperiri se pot aduna în jurul bazei mingii pe hârtia de ceară. Dacă da, luați pur și simplu o scobitoare și folosiți-o pentru a trasa o linie în jurul bazei mingii de tort înainte ca acoperirea să se stabilească. Odată ce acoperirea se stabilește, puteți rupe orice acoperire nedorită.
Repetați cu bilele de tort rămase și lăsați să se usuce complet.
Dacă ți-a rămas un strat suplimentar de bomboane, toarnă-l într-o pungă de plastic resigilabilă (și apoi decupează colțul) sau într-o sticlă de stoarcere și stropește-l peste vârfuri într-o mișcare în zig-zag pentru a decora.
Puteți face bilele de tort din timp și le puteți păstra într-un recipient etanș pe tejghea sau la frigider pentru câteva zile.
Bilele de tort vor fi mai ușor de rulat dacă vă spălați și uscați periodic mâinile în timpul procesului de rulare. Uscați-vă complet mâinile de fiecare dată și asigurați-vă că nu obțineți apă în stratul de bomboane, deoarece îl poate face inutilizabil.
Puteți folosi o mini lingură de înghețată pentru a obține bile de tort de dimensiuni uniforme.
Dacă nu aveți nevoie sau doriți să faceți 48 de bile de tort, pur și simplu împărțiți tortul în jumătate pentru 24 de bile de tort sau în sferturi pentru 12 și congelați tortul rămas pentru o utilizare ulterioară. Nu uitați să reduceți proporțional cantitatea de glazură.
Retipărit cu permisiunea Cake Pops: sfaturi, trucuri și rețete pentru mai mult de 40 de mini tratamente irezistibile de
Bakerella, Cărți De Cronici Din 2010 Ale Lui 2010