Big Vegan Bowl
Big Vegan Bowl ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $3.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 904 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, varză mov, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de cânepă, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Cânepă Sweet Dreams ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Falafel Bowl [Vegan], Rulou de ou Vegan într-un castron, și Castron Cubanez Vegan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° și tapetați două foi mari de copt cu hârtie pergament.
Întindeți cartoful dulce tocat pe o foaie.
Stropiți cu 1/2 lingură de ulei și aruncați cartofii până se acoperă.
Scurgeți și clătiți năutul și apoi așezați-l pe un prosop mare și bateți până se usucă complet. Aruncați orice piele care cade.
Transferați nautul pe foaia de copt și stropiți cu 1/2 linguriță de ulei. Frecați-le cu mâinile până când sunt ușor acoperite. Stropiți generos cu sare de mare cu cereale fine și condimentele preferate. Îmi place să folosesc pudră de usturoi, pudră de chili, chimen, cayenne și sare. Aruncați ușor pentru a combina.
Puneți atât cartoful dulce, cât și nautul în cuptorul preîncălzit. Prăjiți 15 minute la 204° și apoi îndepărtați ambele. Întoarceți cartofii dulci și rotiți ușor în jurul năutului.
Se introduce din nou în cuptor pentru încă 15 minute, urmărind cu atenție în ultimele 5 minute. Când năutul este auriu și cartofii dulci se rumenesc ușor pe fund și furculița fragedă, sunt gata să iasă.Între timp, gătiți quinoa în timp ce se face prăjirea. Într-o sită cu ochiuri fine, clătiți quinoa și apoi puneți-o într-o oală medie.
Se adaugă 1,5 căni de apă și se amestecă. Aduceți amestecul la fierbere scăzută și apoi reduceți focul la scăzut/mediu și acoperiți cu capac. Fierbeți, acoperit, timp de aproximativ 14-17 minute (puteți verifica după 13 minute), până când toată apa este absorbită și quinoa este pufoasă.
Adăugați câteva mâini de verdeață într-un castron mare de mică adâncime. Am avut niște cea mai bună salată de Kale rămasă, așa că am folosit-o pentru baza mea. Când legumele prăjite și năutul sunt gata, lăsați năutul să se răcească timp de 5 minute și apoi adăugați-le pe salată urmată de avocado feliat, hummus, legume mărunțite și semințe de cânepă. A se vedea imaginea pentru modul în care l-am placat.
Serviți imediat și bucurați-vă! Poți folosi pansament dacă vrei, dar de obicei nu mă deranjez. Dacă ai rămas cartof dulce și năut prăjit, le poți pune la frigider. Reîncălziți la cuptor la 204° pentru aproximativ 5-10 minute.