Biblos Nicoise Ton La Gratar

Biblos ton la gratar Nicoise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 491 calorii, 51G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.75 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pansament, tapenadă de măsline, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 43 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Nicoise Ton La Gratar, Ton La Gratar Ni Unixcoise, și Salada De Ton La Gratar Ni Unixcoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un buzunar în partea fripturilor de ton; deoparte.
Într-un castron, combinați tapenada de măsline, usturoiul și caperele. Stuff fripturi de ton cu amestec de măsline și deschidere sigură cu scobitori.
Așezați fripturile de ton umplute într-o pungă mare de plastic resigilabilă cu pansamentul pentru salată. Strângeți aerul și sigilați sacul.
Locul în al doilea sac pentru a preveni orice scurgeri. Marinați la frigider 1 până la 3 ore.
Scoateți tonul din marinată și lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Aruncați marinada.
Încălziți o tigaie cu grătar cu ulei la foc mediu-mare.
Puneți tonul în tigaie la grătar și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Aveți grijă să nu gătiți mediul trecut sau tonul se va usca rapid.
Scoateți din tava de grătar și puneți-o deoparte.
Așezați amestecul de salată pe un platou mare de servire.
Garnisiți cu felii de ou fiert, fasole verde, pene de roșii și cartofi feliați.
Scoateți scobitori din ton și așezați deasupra verdețurilor.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.