Biban de mare prăjit cu ulei de citrice și Avocado

Basul de mare prăjit cu citrice și ulei de Avocado este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 483 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, portocale, biban de mare mexican și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Ceviche fierbinte și picant de biban de mare Cholula cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, Biban de mare prăjit în tigaie cu vinetă de roșii cu citrice-moștenire, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați toată coaja și miezul alb din fructe. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron. Strângeți sucurile din membrane; aruncați membranele.
Scurgeți fructele, rezervând 1/2 cană de sucuri. Întoarceți segmentele și sucurile în castron. Se condimentează cu sare și piper. Pat pește uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați ulei de struguri.
Adăugați pește; gătiți fără să vă mișcați, apăsând ocazional ușor peștele cu o spatulă pentru a menține toată suprafața în contact cu tigaia, până când peștele se rumeneste și se eliberează ușor din tigaie, 45 de minute. Întoarceți peștele, transferați-l la cuptor și prăjiți până când este opac în centru, 35 de minute.
Așezați fructele și avocado pe farfurii. Sus cu fileuri. Lingura 2 Linguri. sucuri de citrice peste fructe pe fiecare farfurie.
Stropiți 1 Lingură. ulei de avocado peste pește și fructe.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.