Biban De Mare Miso - Marinat Prăjit La Tigaie

Biban De Mare Miso - Marinat Prăjit La Tigaie
Basul de mare Miso-marinat prăjit la tigaie necesită aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 414 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $3.84 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați pasta miso, zahărul, pasta miso și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Miso-marinat biban de mare, Macdevitt ' s Miso-marinat biban de mare, și Biban De Mare Miso.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista