Biban de mare aburit cu sos de Tamarind

Biban de mare aburit cu sos de Tamarind
Basul de mare aburit cu sos de Tamarind este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 868 calorii, 105g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $12.02 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, apă, oase de pește fără ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, și Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți pulpa de tamarind cu 1 1/4 căni de apă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți tigaia de sos de pe foc și lăsați să stea, amestecând ocazional, până când pulpa de tamarind se înmoaie și se descompune, aproximativ 15 minute. Treceți tamarindul printr-o sită fină, apăsând tare pentru a extrage cât mai multă pulpă posibil. Aruncați fibrele și semințele în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
TamarindTamarind
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen și coriandru la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați condimentele pe o farfurie pentru a se răci, apoi macinați-le fin într-o râșniță de condimente. Într-un blender, combinați condimentele măcinate cu laptele de cocos, arahide, ghimbir, harissa și toate, cu excepția a 1 lingură de piure de tamarind și amestecați pentru a face un piure neted și aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
TamarindTamarind
HarissaHarissa
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați oasele de pește și gătiți la foc moderat până când peștele de pe oase este opac, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Adăugați scallions și usturoi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă 6 linguri de piure aromat (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați restul de 2 căni de apă și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară bulionul într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Acoperiți stocul și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, fierbeți ceapa perlată la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Scurgeți ceapa de perle și întoarceți-le în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați 1 linguriță de unt, agitați tigaia pentru a acoperi ceapa și păstrați-le calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Condimentați fileurile de pește cu sare și piper și așezați-le, cu pielea în sus, pe o farfurie rezistentă la căldură care se potrivește perfect într-o tigaie mare și adâncă. Puneți 3 bile de folie mototolită în tigaie, adăugați 1 inch de apă și aduceți la fierbere. Așezați cu grijă farfuria pe bilele de folie, acoperiți tigaia și aburiți peștele la foc mare până când carnea se desprinde ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Într-un blender, combinați bulionul cu sucul de lămâie, 1 lingură rezervată de piure de tamarind și restul de 2 linguri de unt și amestecați până se spumează. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă din nou. Puneți fileurile în farfurii de supă și turnați sosul de tamarind în jurul lor. Amestecați menta în ceapa perlată, aranjați-le în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
TamarindTamarind
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista