Betty tort fluture
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Betty The Butterfly Cake. Această rețetă servește 16. O porție conține 313 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, nucă de cocos baker ' s angel flake, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru tigaia de 13x9 inci. Tort rece în tigaie 10 min.; inversați pe suportul de sârmă. Se răcește complet. Între timp, nuanțează nuca de cocos cu colorant alimentar.
Tăiați tortul în bucăți și aranjați pe platou așa cum se arată în fotografii. Bateți amestecul de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. Se amestecă în bici rece.
Se întinde pe bucăți de tort; se presară cu nucă de cocos.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Utilizați pentru a decora tort cu ingrediente rămase așa cum se arată în fotografie.