Berry Pavlovas
Berry Pavlovas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de gem de caise, căpșuni, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Berry Pavlovas, Berry Pavlovas, și Pavlovas Cu Boabe Mixte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. tapetați o foaie de copt cu o foaie mare de pergament.
Într-un robot de bucătărie, pulsați zahărul pentru a-l face fin (sau folosiți zahăr extra-fin) și puneți deoparte. Într-un bol de sticlă mediu, bateți albușurile cu un mixer electric la viteză mică până la spumă, fără a face vârfuri.
Adăugați jumătate din zahăr și bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mic, cernem zahărul rămas cu amidonul de porumb.
Se adaugă în albușuri împreună cu vanilia și oțetul și se amestecă până se încorporează.
Puneți amestecul în 4 grămezi pe foaia de copt pregătită. Folosiți o lingură pentru a crea o fântână în fiecare grămadă.
Coaceți timp de 40 de minute, apoi opriți cuptorul și lăsați pavlovele în cuptor neatinse încă 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Între timp, bateți smântâna până face vârfuri moi. Acoperiți pavlovele răcite cu frisca și căpșunile. Faceți un sos rapid subțiind dulceața cu apa fierbinte și stropiți peste pavlovas.