Bere Poate Pui

Bere Poate Pui
Puiul de bere este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 468 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este plăcută de 136 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia, piper măcinat, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare, aproximativ 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Amestecați zahărul brun, pudra de chili, ardeiul, muștarul uscat, sarea și piperul negru măcinat într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați cutia de bere pe jumătate plină în centrul unei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Clătiți puiul sub apă curgătoare rece. Aruncați măruntaiele și gâtul din pui; scurgeți și uscați. Așezați puiul întreg peste cutia de bere cu picioarele în partea de jos; păstrați în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Presărați 1 linguriță de amestec de condimente în cavitatea superioară a puiului. Berea se poate spuma atunci când condimentele cad în cutie. Frecați amestecul de condimente rămas pe întreaga suprafață a puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
6
Așezați puiul, stând pe cutie, direct pe grătarul preîncălzit. Închideți capacul și grătați puiul până nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți puiul de pe grătar și aruncați cutia de bere. Acoperiți puiul cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista