Bere Poate Pui

Puiul de bere este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 468 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este plăcută de 136 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia, piper măcinat, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare, aproximativ 375 grade F (190 grade C).
Amestecați zahărul brun, pudra de chili, ardeiul, muștarul uscat, sarea și piperul negru măcinat într-un bol mic.
Așezați cutia de bere pe jumătate plină în centrul unei farfurii.
Clătiți puiul sub apă curgătoare rece. Aruncați măruntaiele și gâtul din pui; scurgeți și uscați. Așezați puiul întreg peste cutia de bere cu picioarele în partea de jos; păstrați în poziție verticală.
Presărați 1 linguriță de amestec de condimente în cavitatea superioară a puiului. Berea se poate spuma atunci când condimentele cad în cutie. Frecați amestecul de condimente rămas pe întreaga suprafață a puiului.
Așezați puiul, stând pe cutie, direct pe grătarul preîncălzit. Închideți capacul și grătați puiul până nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Scoateți puiul de pe grătar și aruncați cutia de bere. Acoperiți puiul cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.