Bay Ridge Empanadas este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru, usturoi, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), Empanadas de curcan și piure de cartofi - Empanadas de Pavo, și Empanadas de pipi XVN (Empanadas umplute cu arahide și cartofi).
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline. Când uleiul este cald, se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minut. Se amestecă carnea de vită, chimenul, curry, pudra de chili, ienibahar, cimbru, scorțișoară și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Se sotează, amestecând des, până când carnea de vită s-a rumenit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se adaugă porumbul și cheddarul și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Topiți untul cu tigaia mică Sazon powder la foc mic. Se amestecă bine pentru a combina și a rezerva. Lucrând cu 1 înveliș la un moment dat, scoateți 2 linguri de umplutură în centrul învelișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Ungeți marginile aluatului cu ou bătut, apoi pliați aluatul pentru a forma o jumătate de lună, apăsând aerul cu vârful degetelor. Folosiți dinții unei furci pentru a ciupi și sigila marginile, creând o margine de aproximativ 1 inch lățime. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Transferați prăjiturile pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Folosind o perie de patiserie, înveliți vârfurile de prăjituri cu untul Sazon rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
9
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului de aluat sau până se umflă și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu.
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe palat, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.
Deep black cherry color with aromas of white pepper and black fruits. Bright and bold on the palate with an equal finish that has good structure and spice.