Batoanele de var de ciocolată albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Batoane De Var De Ciocolată Albă, Batoane De Ciocolată Albă Lime De Nucă De Cocos Batoane De Ciocolată Albă Lime De Nucă De Cocos, și Lime și ciocolată albă Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați 3/4 cană făină, 1/4 cană zahăr, 1/4 cană unt, pecanele, sarea și gălbenușul de ou. Apăsați pe partea de jos și pe laturile de 1/2 inch în sus ale tigaiei pătrate unse, 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
În castron mediu, bateți 1 cană de zahăr, 1 lingură de făină, coaja de tei, sucul de lămâie, 3 ouă și culoarea alimentelor cu mixer electric la viteză medie până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă peste stratul copt.
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau doar până când nu rămâne nicio indentare când este atinsă ușor în centru. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În cratița de 1 litru, încălziți chipsurile de copt, 2 linguri de unt și siropul de porumb la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează. Se amestecă în apă până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Copt
Sirop De Porumb
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Întindeți barele răcite cu glazură. La frigider 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. Completați fiecare cu zmeură. A se păstra acoperit la frigider până la 48 de ore.