Batoane de lămâie de caise cu crustă de alune

Batoane de lămâie de caise cu crustă de alune
Batoanele de lămâie de caise cu crustă de alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 113 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, ouă, unt și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Lămâie De Caise Cu Crustă De Alune, Batoane de nucă de cocos-Lime cu crustă de alune, și Bare De Caise Cu Crustă Scurtă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă:Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu o foaie de folie, astfel încât să acopere fundul și toate cele patru laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, zahărul, sarea și nucile într-un robot de bucătărie. Pulsați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt topit și vanilie și combinați până când amestecul este umed și începe să se aglomereze în jurul lamei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Scoateți aluatul și frământați-l pentru a termina combinarea ingredientelor. Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când crusta este complet coaptă și rumenită în jurul marginilor.Pentru topping: în timp ce crusta se coace, amestecați zahărul și făina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați conservele de caise și amestecați pentru a combina, rupând orice bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
8
Se amestecă sucul de lămâie.Când crusta este coaptă, întoarceți cuptorul la 300 de grade F. scoateți tigaia și turnați toppingul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți încă 20 până la 25 de minute până când toppingul este setat și nu se agită când tigaia este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați să se răcească complet pe raft.Folosind folia ca mânere, transferați barele pe o placă de tăiat și tăiați-le în șaisprezece bare de 2 inci. Cerneti zaharul pudra peste ele chiar inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista