Batoane cu turtă scurtă de afine cu Streusel de migdale

Batoane cu turtă scurtă de afine cu Streusel de migdale
Bare de afine Shortbread cu Streusel de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare De Pâine Scurtă Cu Afine Streusel, Bare De Pâine Scurtă Cu Afine Streusel, și Low Carb Afine Shortbread Streusel Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați o bucată de hârtie pergament de 8 pe 16 inci. Căptușiți o tigaie de 8 pe 8 inci cu bucata de pergament, astfel încât cele 2 capete lungi să atârne peste margini. Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai ușor posibil în vas, apăsându-l perfect în colțuri; puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Așezați făina măsurată, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați scurt pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste amestecul de făină și pulsați pentru a sparge untul, aproximativ 10 (1 secundă) impulsuri. Procesați până se formează aglomerări mari de aluat, aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită și, folosind baza unei căni de măsurare sau a unui pahar, apăsați-l uniform în tigaie (înmuiați cana sau paharul în făină dacă începe să se lipească de aluat). Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1
Bateți făina, zaharurile și sarea într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați untul și, folosind degetele, strângeți amestecul de făină și untul împreună până când formează aglomerări mari și toată făina este complet încorporată în unt, aproximativ 5 minute. (Asigurați-vă că nu există bucăți prăfuite în partea de jos a vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Așezați afinele, zahărul și apa într-o cratiță medie la foc mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când merisoarele încep să se destrame și lichidul a devenit gros și siropos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în zest.To finisaj: când pâinea scurtă este gata, scoateți tigaia pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă umplutura peste pâinea scurtă fierbinte și se întinde într-un strat uniform. Presărați uniform streuselul deasupra și apăsați-l ușor în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4
Coaceți până când umplutura clocotește și streuselul este maro auriu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 30 minutes.To scoateți placa și tăiați-o în bare, rulați un cuțit de tăiat de-a lungul celor 2 margini expuse ale tigaiei. Prindeți pergamentul atârnat peste margini, trageți placa din tigaie și transferați-o pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lăsați-l să se răcească complet, încă aproximativ 30 de minute.
7
Scoateți și aruncați pergamentul.
8
Tăiați placa în dreptunghiuri de 32 (2 pe 1 inch).
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista