Bas Negru Afumat

Basul negru afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, pungi de băcănie din hârtie maro, biban de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ceai Roșu Afumat Biban De Mare Cu Prune Caramelizate Cu Scorțișoară, Bas Cu Dungi Afumate Cu Mere La Grătar, și Bas Negru Întreg Prăjit.
Instrucțiuni
Scoateți grătarul superior de pe grătar (lăsând raftul inferior pentru cărbuni) și deschideți orificiile de aerisire de pe fundul grătarului. Cărbune ușor în starterul coșului de fum și lăsați să ardă 10 minute. Turnați cu grijă cărbuni fierbinți uniform pe 2 laturi opuse ale raftului inferior, lăsând fără cărbuni un jgheab în mijlocul raftului inferior. Turnați cu grijă cărbunele rămas (neluminat) peste cărbunii aprinși, punându-i în lateral pentru a menține jgheabul în mijloc.
Lăsați cărbunii să ardă, neacoperiți, până când mocnesc (cărbunii se vor transforma de la alb la gri), aproximativ 1 oră.
Stivați pungi de hârtie deschise pe o suprafață de lucru, apoi stivați foi de hârtie de măcelar deasupra. Întoarceți stiva astfel încât o parte lungă de hârtie să fie cea mai apropiată de dvs.
Se amestecă împreună sare, piper, coriandru, usturoi, ceapă verde și ulei într-un castron mic.
Clătiți peștele și uscați-l, apoi tăiați 3 tăieturi diagonale pe ambele părți ale fiecărui pește. Dacă este necesar, tăiați cozile astfel încât fiecare pește să nu aibă mai mult de 13 inci lungime.
Aranjați peștele plat pe lungime, unul lângă altul (cap până la coadă) în mijlocul foii superioare de hârtie de măcelar stivuită.
Strângeți sucul de lămâie pe ambele părți ale peștelui, apoi frecați peștele peste tot cu amestec de coriandru, asigurându-vă că frecați amestecul în bare și peste toate cavitățile interioare.
Înfășurați peștele în foaia superioară de hârtie de măcelar, suprapunând marginile lungi, apoi pliați capetele peste pește. Întoarceți pachetul cu susul în jos pentru a vă menține închis, apoi înfășurați a doua foaie de hârtie de măcelar în același mod. Întoarceți pachetul din nou. Continuați să înfășurați și să transformați peștele în hârtie de măcelar și apoi foi de sac maro, câte 1 foaie. Puneți capătul scurt al ultimelor foi în interiorul capetelor pachetului pentru a închide.
Când cărbunii sunt gata, umpleți o chiuvetă cu apă și scufundați pachetul de pește timp de 1 minut pentru a se înmuia complet, apoi transferați într-o tigaie superficială. Purtând mănuși de protecție, transferați pachetul de pește în jgheab în cărbuni, lăsând tigaia deoparte. Lopata mocnit cărbuni din părțile laterale peste pachet folosind spatule, îngropându-l cât mai bine posibil.
Gatiti peste 30 de minute. (O parte din hârtie va arde. Dacă hârtia arde, acoperiți grătarul scurt.)
Purtarea mănuși cu un deget și folosind ambele spatule, descoperi cu atenție pachet (stinge orice flăcări cu apă, dacă este necesar) și se transferă la tava de copt. Deschideți pachetul (folosiți foarfece dacă este necesar) și filetați peștele pe un platou cald.
Se servește cu pene de var.
Notele bucătarilor: dacă nu găsiți hârtie de măcelar, puteți înlocui 2 pungi mari de hârtie maro, deschise plat (cel puțin 37 pe 17 inci). Puteți face, de asemenea, această rețetă cu 1 (4 până la 5 lb) bas negru întreg sau bas de mare. Gatiti pachetul de 10 minute pe inch din grosimea totala a pachetului.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.