Bas Cu Dungi Coapte Cu Fenicul Și Pernod

Bas Cu Dungi Coapte Cu Fenicul Și Pernod
Basul cu dungi coapte cu fenicul și Pernod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1105 calorii, 161G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $20.0 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, fenicul cu bulb, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi Întregi Cu Fenicul Și Roșii, Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit, și Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista