Baruri Ooey Gooey Rocky Road Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ooey Gooey Rocky Road Bars fără Gluten. Această rețetă face 24 de porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ooey Gooey Rocky Road Cookie-Uri, Fudge Rocky Road Fără Gluten, și Ooey Gooey Fulgi De Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați numai partea inferioară a tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați untul, oul și vanilia până se omogenizează. Se amestecă amestecul de biscuiți până se formează aluat moale. Apăsați aluatul uniform în tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și Centrul pufăie ușor. Presărați imediat chipsuri de ciocolată peste crustă.
Lăsați să stea 3 până la 5 minute sau până când ciocolata începe să se topească. Întindeți ușor ciocolata uniform peste crustă.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Presărați nuci și marshmallows peste ciocolată topită. Se fierbe cu 5 până la 6 inci de la căldură 20 până la 30 de secunde sau până când marshmallows sunt prăjite. (Urmăriți cu atenție; marshmallows se vor rumeni repede.) Se răcește 30 până la 45 de minute pentru a servi cald sau rece complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Depozitați bine acoperit.