Bare Ușoare De Plăcintă Cu Dovleac

Bare Ușoare De Plăcintă Cu Dovleac
Barele ușoare de plăcintă cu dovleac necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, piure de dovleac, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Ușor Scăzut Carb Dovleac Placinta Cu Branza, Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Bare Ușoare De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți ouăle într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Bateți zahărul, scorțișoara, sarea, ghimbirul și cuișoarele împreună într-un bol separat. Se amestecă amestecul de zahăr și dovleacul în ouă până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se amestecă treptat laptele evaporat în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
5
Adăugați 1 cană amestec de tort galben în amestecul de dovleac și amestecați pentru a îndepărta orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort GalbenAmestec De Tort Galben
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
6
Turnați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Presărați amestecul de tort galben rămas deasupra și stropiți untul peste amestecul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort GalbenAmestec De Tort Galben
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, aproximativ 1 oră. Se răcește la temperatura camerei și se taie în bare. Sus cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista