Bare De Ghimbir
Barele de ghimbir ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 255 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bare De Ghimbir, Bare de migdale și ghimbir, și Bare De Dovleac-Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Puneți zahărul brun, untul și melasa împreună într-un bol cu o lingură până când amestecul este cremos și combinat bine.
Se amestecă ghimbirul, ouăle și extractul de vanilie. Într-un castron separat, combinați făina universală, făina integrală de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă 1/4 din amestecul de făină în amestecul de unt la un moment dat, încorporând fiecare adăugare înainte de a adăuga următoarea.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească înainte de tăiere.