Bare De Condimente De Dovleac Recoltate Fără Gluten

Gluten-Free Harvest Pumpkin Spice baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 49. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica amestec tort, dovleac, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de semințe de condimente de dovleac (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Batoane de condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Recoltați Bare De Dovleac-Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele barei, cu excepția stafidelor, cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă stafidele.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Întindeți glazura peste bare.
Se presară cu nuci. Pentru bare, tăiați în 7 rânduri cu 7 rânduri. A se păstra la frigider.