Bare de caise-cireșe cu Topping de fulgi de ovăz este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 146 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, caise și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Caise Cireșe Crumble Baruri, Cherry Fulgi De Ovăz Crumble Baruri, și Bare de unt de caju fără făină, cu topping sfărâmat.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie; încălziți cuptorul la 325 de grade. Pulverizați o tigaie Pyrex de 13 pe 9 inci cu spray de gătit pentru legume. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și sarea. Se amestecă untul cu o furculiță până se amestecă bine și se formează aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți 1 1/2 căni ambalate de amestec de ovăz pe fundul tigaiei, apăsând pentru a forma o crustă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Amestecați nuca de cocos, migdalele, cireșele, caisele și laptele într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Cireșe
Migdale
Nucă De Cocos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste crustă, folosind o spatulă de cauciuc pentru a distribui uniform și a apăsa în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Presărați amestecul de ovăz rămas peste umplutura de fructe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
7
Coaceți până la auriu ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește la temperatura camerei. (Puteți acoperi și stoca la temperatura camerei până la 2 zile.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru a servi, tăiați în pătrate generoase de 1 1/2 inci.