Bar Scheez Dip
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Bar Scheez Dip un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 851 calorii, 28G de proteine, și 79G de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză procesată, hrean, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Pizza Dip, Iaurt și Feta Dip, și Indian 7 Strat Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți brânza procesată într-un castron mare pentru microunde.
Se încălzește în cuptorul cu microunde până se topește, 5 până la 7 minute.
Se amestecă untul topit, sosul de ardei iute și hreanul în brânza topită topită.
Se răcește scufundarea la frigider până se fixează, cel puțin 1 oră.