Banane Foster Pie

Banane Foster Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Banana Foster Pie. Această rețetă este nu atât de sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă servește 8. Acest desert are 394 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Plăcintă Cu Sirop De Arțar. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, unt, sos de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 248 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Banane Foster Pie, Banane Foster Pie, și Banane Congelate Foster Plăcintă Cu Înghețată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. căptușiți fundul și părțile laterale ale crustei de plăcintă preformate, răcite, cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă (reutilizez fasolea uscată pentru aceasta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți timp de 15 minute pe raftul inferior al cuptorului, apoi îndepărtați greutățile și căptușeala, rotiți și coaceți până când fundul devine maro auriu, aproximativ 15 minute. Lăsați coaja să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Faceți umplutura de banane: tapetați fundul crustei coapte cu felii de banane din 3 banane. Într-o tigaie de dimensiuni medii așezată la foc mediu, topiți untul și amestecați zahărul brun. continuați să amestecați până când zahărul se topește și începe să se caramelizeze. Opriți focul, stați înapoi și adăugați romul (amestecul se va aburi și va apărea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(carton Bloc)(carton Bloc)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se pune la foc mic și se amestecă până când bucățile întărite devin netede. Se amestecă smântâna și vârful de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Bateți până când amestecul este complet neted și bule ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
6
Se toarnă peste banane, se lasă amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
1
Așezați laptele și romul într-o cratiță de dimensiuni medii. Într-un castron mare, amestecați ouăle, gălbenușurile, zahărul brun, amidonul de porumb și sarea timp de două minute, până când amestecul este luminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cum Ar Fi Lindt, Pentru Bucle De CiocolatăCum Ar Fi Lindt, Pentru Bucle De Ciocolată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Așezați amestecul de lapte la foc mediu până când începe să buleze pe părți. Folosiți amestecul de lapte fierbinte pentru a tempera amestecul de ouă, adăugând lichidul fierbinte la ouă puțin câte puțin și șoptind constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Se toarnă amestecul de cremă înapoi în cratiță și se pune la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
4
Bateți continuu. Amestecul va începe să se îngroașe după 3-4 minute. Continuați să bateți. Când crema începe să pulverizeze sau să buleze, bateți non-stop timp de două minute, apoi amestecați untul și turnați crema fierbinte peste bananele din crustă. Apăsați folia de plastic direct deasupra și puneți-o la frigider timp de cel puțin 4 ore pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
1
Scoateți folia de plastic din partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Se toarnă cajeta sau caramel peste vârful cremei și se acoperă cu frișcă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
3
Presărați zahărul granulat peste banane, acoperindu-le pe suprafața plană, apoi așezați bananele pe o tavă metalică. Brulee vârfurile bananelor folosind o torță sau sub broilerul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați-le deasupra plăcintei și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista