Banane Crema De Zahar Ars

Banane Crema De Zahar Ars
Banane Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 423 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Banane Crema De Zahar Ars, și Cremă De Banane Brulee.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 11 minute sau pana cand zaharul se dizolva si amestecul ajunge la foc mic (nu fierbe). Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile și extractul de banane într-un castron mediu. Se amestecă treptat aproximativ 1/4 din amestecul de frișcă fierbinte în gălbenușuri și se adaugă la amestecul de frișcă fierbinte rămas, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De BananeExtract De Banane
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de frișcă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, aruncând solidele de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Se toarnă amestecul de cremă uniform în 8 (8 uncii) ramekins sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați ramekins într-o tigaie mare; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți ramekins din apă și răciți ușor pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați ramekins pe o foaie de copt; presărați 2 lingurițe de zahăr uniform peste fiecare cremă. Se fierbe 5 inci de la căldură până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 până la 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
Serviți imediat.
11
Notă: pentru a prepara bucăți de zahăr caramelizat, combinați 2 căni de zahăr, linguriță de sirop de porumb și cană de apă într-o tigaie grea. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva zaharul. Creșteți căldura la mare și gătiți până când zahărul devine maro auriu și înregistrează 310 (etapa de crack tare) pe un termometru cu bomboane. Se toarnă cu grijă pe o foaie de copt unsă, căptușită cu folie. Se răcește și se sparge în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista